Feriebolig i Toscana, Italien

Tlf. +45 2617 6060

Casa bestyrer Federico


Værtsparret kan kontaktes på mail

 

Dorthe & Christian Poulsen, som ejer Vinzacchia, stå til rådighed i forhold til at besvare spørgsmål vedrørende Casa VP. Du er velkommen til at skrive til os på mail, hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål ved at læse Lejebetingelserne, hvor de fleste ting er beskrevet.

Har du spørgsmål, som for eksempel vedrøre flybilletter, billeje, eller andet i den henseende - så anbefaler vi du stiller dine spørgsmål til rette instans, da vi ingen professionelle kompetencer har på disse områder. Til inspiration vil du kunne læse om vores egne erfaringer med at komme til Vinzacchia, længere ned på denne side. Vi har også indsat links der muligvis kan hjælpe dig med at planlægge din ferie i Casa VP. I huset finder du en mappe med forskellige informationer, som vi har samlet fra nærområdet.


Familien Poulsen


Om os, Vinzacchia og Casa VP

 

Vi har gemmen mindst 30 år, rejst rundt i Italien hver sommerferie - særligt i Toscana regionen, hvor vi har lejet os ind i forskellige boliger og boligformer. Vi ledte flere år for at finde vores eget - helt rette sted - som vi vidste skulle være beliggende i bjergene ved Montecatini Terme, byen og området som vi har en forkærlighed til. Da vi for fem år siden slog os ned på Vinzacchia, havde vi fundet stedet, hvor vi ikke kun fik opfyldt vores drøm om egen olivenolie produktion, men også et sted der trængte til en kærlig hånd og opdatering. Vores bjergside og tilhørende bygninger, har siden vi overtog Vinzacchia været under restaurering med nænsomhed og respekt for det vi elsker ved italien og deres boliger.

Ofte vil du finde en, eller flere medlemmer af familien Poulsen på Vinzacchia. Familien består af Dorthe og Christian, samt deres børn Anna Wilhelmine og Kristoffer. Selvom vi er der ofte, synes vi ikke vi er der nok, for vi elsker at være der - for os er det i sandhed en oase, vi ikke kan få nok af. 

Med Casa VP har vi formået - synes vi selv - at skabe et topmodernet hjem, hvor vi har bibeholdt det oprindelige charmerende udtryk. Det har vi gjort ved blandt andet kun at benytte lokale italienske fagfolk til vores projekt. Casa VP er, hvad vi altid selv har søgt og sat pris på ved udlejnings ferieboliger. Derfor vil du opleve, at rengøring og funktionalitet er i højsædet, og du vil aldrig ankomme til en opvaskemaskine der trænger til salt eller afspændingsmiddel, knive der ikke kan skære, eller køkkengrej der mangler, for at du kan tilberede et måltid mad. Ligesom du sover i specielt designet senge af høj kvalitet og med lækket rent sengetøj, hvor du altid kan få en dyne - uanset årstiden - hvis du beder om det ved bestilling. For os er hyppigheden af udlejning ikke det essentielle, men at Casa VP bliver beboet af mennesker, som værdsætter det vi har skabt og derfor vil du opleve, at det altid er os selv du har kontakt med, når du vil leje Casa VP - der er ingen mellemled. 

Når du har boet i Casa VP vil vi blive glade for feedback. Det kan du nemt give ved at skrive til os på mail.


Hvordan kommer vi selv til Vinzacchia fra Danmark ....

 

Når vi tager til Vinzacchia kører vi somme tider i bil og somme tider flyver vi. Når vi kører i bil, sejler vi også altid med færgen til enten Rostock eller Puttgarden. Fra Rostock er der 1.457 km til Casa VP og fra Puttgarden er der 1.561 km. Til tider tager vi en overnatning på vejen, men for det meste kører vi direkte, hvilket typisk tager os mellem 15 - 18 timer (vi ved ikke hvor længe det vil tage dig).  

Når vi flyver, så er det som oftest til Pisa eller Bologna, men vi har også fløjet til både Milano og Rom, for at komme til huset. Vi booker flybilletter direkte på SAS, Norwegain eller Ryanair´s hjemmesider, som er de flyselvskaber der før coronakrisen, havde direkte flyvninger dertil. Det er også nemt at flyve til Firenze, men som oftest er flyvningerne dertil ikke direkte.

Vi vil anbefale du har, eller lejer en bil, når du skal bo i Casa VP.

Når vi har brug for at leje en bil, så lejer vi hjemmefra gennem AutoEuropa, eller på flyselskabernes hjemmeside, således der står en bil i lufthavnen, hvor vi lander. Det er vigtigt at have det rette kreditkort til billeje, da de ellers kan nægte udlevering af bilen, eller lejen bliver meget dyrere, så læs hvad der står der hvor du vil leje bilen. Ellers tal med din bank, om dit kreditkort opfylder kriterierne.

Hvis vi allerede har en bil i huset, så tager vi tog fra lufthavnen til Montecatini Centro. Som regel tager vi en taxa fra lufthavnen, hvor vi lander, til nærmeste store tog station. Sig til taxachaufføren, at du skal med hurtigtoget mod Firenze! Vær´ opmærksom på, at benytte dig af de Taxaer der har skilt på taget af bilen, hvis du tager dem uden Taxa skilt, kan det blive en væsentlig dyrere tur. Snak eventuel cirka pris med chaufføren, før du kører med Taxaen. Vi køber altid vores togbillet på stationen - vi trækker dem i de røde standere, som kan skrive forskellige sprog, blandt andet engelsk. Det er nemt at køre med deres tog og de kører hurtigt, så du kommer som regel hurtig frem til Montecatini Centro. 


Nyttige links

 

Side med mange informationer: https://www.visittuscany.com/en/attractions/

Kurbad: Det mest grandiose kursted i Italien i art nouveau-stil https://www.termemontecatini.it/

Varme kilder: https://www.visittuscany.com/en/attractions/montecatini-hot-springs/

Grotte Maona: https://www.visittuscany.com/en/attractions/grotta-maona/

Verdens ældste kabelbane: https://www.visittuscany.com/en/attractions/montecatini-terme-funicular/

Museum Mo.C.a: http://www.mocamontecatini.it/

San Michele museum: https://www.visittuscany.com/en/attractions/san-michele-museum-massa-cozzile/

Massa og Cozzile: https://www.visittuscany.com/en/destinations/massa-cozzile/

Buggiano: https://www.visittuscany.com/en/attractions/sanctuary-santissimo-crocifisso-buggiano/

 

Forte dei Marmi: En eksklusiv badeby med smukke mærkevare butikker og elegant stemning også om aftenen, hvor butikkerne almindeligvis holder åbent. 

http://www.bagnomilano.org/

http://www.bagnobruno.com/contatti.html
Kontakt

www.vinzacchia.dk

Christian Poulsen. - Tlf. nr. +45 2617 6060

eller / or / o

Dorthe Poulsen. - Tlf. nr. +45 2242 8696

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk